Allianz Tiriac - Asigurari S.A.

Fondat la Berlin in anul 1890, Allianz ofera servicii financiare de o excelenta pe care doar anii de experienta si profesionalismul reprezentatilor sai o poate da.

Companie de prestigiu, recunoscuta international pentru profesionalism si pentru siguranta financiara pe care a oferit-o de-a lungul vremii tuturor clientilor sai, Allianz Group contine aproximaiv 700 de companii membre si este prezenta in mai mult de 70 de state ale lumii.

Infiintata in anul 1994, compania Allianz Tiriac SA a devenit rapid unul din liderii in domeniul asigurarilor in Romania, oferind polite de asigurari de toate tipurile, adresate specific clientilor sai locali si special croite pentru nevoile lor.

Persoane fizice (membrii VODARON) - reducerile de mai jos sunt posibile doar prin intermediul platformei Vodasig; in cazul in care optati pentru reduceri direct la compania de asigurari detaliile referitoare la reduceri le gasiti pe www.vodaron.ro, la sectiunea parteneri in dreptul fiecarei companii de asigurari in parte:

Persoane fizice (membrii VODARON)

• 5% la RCA indiferent de compania de asigurare
  • 7% la Casco pentru Allianz si Groupama, si 5% la restul asiguratorilor
  • 10% la asigurarile de locuinta la Allianz si Groupama si 5% la restul asiguratorilor
  • 15% la asigurarile de calatorie la Allianz si Groupama si 10% la restul asiguratorilor

Persoane juridice (daca membrul VODARON isi extinde calitatea de membru asupra companiei din care face parte, doar prin VODASIG):

• 5% la RCA indiferent de compania de asigurare
  • 5% la Casco pentru Allianz, Groupama, si restul asiguratorilor
  • 7% la asigurarile de cladiri si bunuri la Allianz si Groupama si 5% la restul asiguratorilor
  • 10% la asigurarile de calatorie la Allianz si Groupama si 5% la restul asiguratorilor

www.allianztiriac.ro