Asigurari

CASCO

locuinte st

LOCUINTE

Aici puteti obtine in 3 pasi rapizi un RCA ieftin: comparati ofertele din piata, alegeti si comandati asigurarea auto obligatorie potrivita pentru masina dumneavoastra.   Asigurarea CASCO este facultativa, aceasta reprezinta o asigurare de bunuri, pe baza careia proprietarul vehiculului asigurat poate fi despagubit, indiferent daca daunele au fost sau nu provocate de vehiculul inscris in polita de asigurare.   Daca asigurarea obligatorie nu este suficienta, completeaza cu o asigurare facultativa siguranta caminului tau.

travel st

ASIGURARI DE CALATORIE

raspundere civila st

RASPUNDERE CIVILA

sanatate st

SANATATE

Pleaca in vacanta cu mai putine griji, compara si alege varianta dorita.   Asigurari profesionale, malpraxis, contabili, prestari servicii.   Asigura-ti sanatatea, accesand serviciile medicale prin asigurarea privata.

transport st

TRANSPORT

bunuri pers juridic st

BUNURI PERSOANE JURIDICE

alte asigurari st

ALTE ASIGURARI

Asigura-te ca marfa firmei tale este in siguranta pe timpul transportului   Spatiul in care se desfasoara activitatea, depozitul si stocul de marfa sunt principalele chei ale afacerii tale.   Daca nu ai gasit pe site-ul nostru tipul de asigurare dorit, ajuta-ne cu minimul de informatii, iar noi te asiguram.