Avantajele sistemului Vodaron

asv1Calitatea de membru VODARON iti ofera posibilitatea de a accesa o suma de servicii sau de a cumpara lucruri prioritar si cu reducere de la diverse companii, incepand cu asiguratorii de talia Groupama sau Allianz si terminand cu restaurante si cluburi ca Ambasad'or sau Fratelli sau posibilitatea de a contracta un abonament de sanatate la Medlife sau Anima ori de-a pleca in vacanta prin intermediul lui Weco Turism.

Detalii pe www.VODARON.ro.

Daca tot cheltuim, de ce nu am cheltui inteligent ?

E simplu, e la indemana.

asv2Devino membru VODARON si din clipa in care ti-a parvenit cardul esti la carma reducerilor pe care le poti obtine peste tot doar prezentand cardul nominal.

Alatura-te comunitatii virtuale a celor care-si folosesc eficient resursele pentru a accesa servicii sau a achiziona bunuri de larg consum intr-un mod inteligent si beneficiind de suportul unor profesionisti.

Devino Membru VODARON

Reduceri membrii VODARON (doar prin VODASIG)

rca st

la RCA