Groupama Asigurari

O multinationala de origine franceza compania Groupama, activeaza in 14 tari din Europa si Asia. In Romania si-a consolidat rapid pozitia prin achizitia BT Asigurari, OTP Garancia si Asiban, devenind in scurt timp unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata asigurarilor.

Dispunand de o retea puternica comerciala si integrata, cu aproximativ 300 de agentii si puncte de lucru, aflate pe intreg teritoriul tarii.

Promotor al parteneriatelor pe termen lung, Groupama Asigurari ofera produse si asigurari de viata, bunuri, raspundere civila auto si agricole, atat persoanelor fizice, cat si clientilor corporate.

Din aceasta perspectiva, compania dezvolta o oferta de produse inovatoare, complexe si flexibile in acelasi timp, orientate catre nevoile clientilor si ale pietei- Asigurarea locuintei cu extra acoperiri, Asigurarea culturilor agricole, Asigurarea Casco si RCA, asigurarea Unit Linked sunt altfel de exemple.

Persoane fizice (membrii VODARON) - reducerile de mai jos sunt posibile doar prin intermediul platformei Vodasig; in cazul in care optati pentru reduceri direct la compania de asigurari detaliile referitoare la reduceri le gasiti pe www.vodaron.ro, la sectiunea parteneri in dreptul fiecarei companii de asigurari in parte:

• 5% la RCA indiferent de compania de asigurare
  • 7% la Casco pentru Allianz si Groupama, si 5% la restul asiguratorilor
  • 10% la asigurarile de locuinta la Allianz si Groupama si 5% la restul asiguratorilor
  • 15% la asigurarile de calatorie la Allianz si Groupama si 10% la restul asiguratorilor

Persoane juridice (daca membrul VODARON isi extinde calitatea de membru asupra companiei din care face parte, doar prin VODASIG):

• 5% la RCA indiferent de compania de asigurare
  • 5% la Casco pentru Allianz, Groupama, si restul asiguratorilor
  • 7% la asigurarile de cladiri si bunuri la Allianz si Groupama si 5% la restul asiguratorilor
  • 10% la asigurarile de calatorie la Allianz si Groupama si 5% la restul asiguratorilor

www.groupama.ro